20 d’octubre, 2010

Restaurant O meu lar

La feina de buscar restaurants se sembla en certa manera a la de buscar noves promeses futbolístiques. Els grans clubs com el Barça o el Madrid tenen una amplíssima xarxa de contactes i “ojeadores” per tot el món que els hi serveix per detectar aquells joves jugadors que tenen un futur prometedor. A la que algú destaca en un terreny de joc del planeta, el club rep una trucada que l’avisa que s’ha de tenir en compte a fulanito o a menganito.

Doncs Viatges Habibi en aquest sentit és com si també fos un club, però un club modest, modestíssim. En canvi, aquesta modèstia, no l’impedeix comptar amb alguns "ojeadores" d’autèntic luxe i prestigi. Un d’aquests és el José Luis, alias Palomo, que s’encarrega de la zona sud de Barcelona, més concretament del multicolor i ple de vida barri del Poble Sec.

L’altre dia de visita a la seva nova vivenda em va portar a sopar a un restaurant galleg del carrer Margarit. Jo l’havia vist algun cop de fora perquè a prop hi ha o hi havia La Bella Napoli, un bon restaurant italià. O meu lar, així és com es diu el restaurant, és un restaurant galleg ben nornal. La decoració és molt casolana i familiar i les parets estan plenes (malauradament) de trofeus de caça.  Els cambrers són com els de molts gallegos; homes, baixets, grassonets, simpàtics i tocant la cinquantena.

Aquest lloc és conegut per la carn, així que si hi aneu, no us oblideu de demanar-ne. Per la resta, les tapes són les típiques que pots trobar en qualsevol gallego. Nosaltres ens vam partir un pedazo solomillo de vedella gallega que estava de muerte, però els paios que teníem al costat es van fotre la vaca sencera. Els hi van portar tres peces espectaculars i també aquelles pedres calentes en les que te la pots anar fent al teu gust. Buff!! Feia molt bona pinta.

Reprenent el tema del “ojeador” esperem que en breu el Palomo ens aporti una nova perla per poder posar a Viatges Habibi. Gracias maestro!!

Bon profit!!

C/Margarit 24 (Mapa)
Tlf. 93 329 70 74


Mostra Restaurants en un mapa més gran