14 d’agost, 2008

Probablement la millor orxata de Barcelona...

Al món existeixen dos tipus de persones, els que els hi agrada la orxata i els que no; afortunadament jo sóc dels del primer grup. Per mi, tot un somelier orxatenc, un dels moments més esperats de l'any és el primer got d'orxata que em prenc amb l'arribada de la calor. Es com el primer bany al mar, portes temps esperant-lo i és probablement el més meravellós de la temporada.

A Barcelona hi ha molts llocs on pots trobar orxata artesanal, està clar que no els he provat tots, però igualment m'atreviria a dir que el millor lloc per beure's una orxata fresqueta és la Orxateria Astúries, que com el seu nom indica es troba al C/ Astúries 57 (cantonada Torrent de l'Olla). La orxata és deliciosa i té el punt just de dolç que de vegades és molt difícil de trobar. A més, les noies que ho porten són molt simpàtiques, així que a part de prendre't la orxata, i si no van a tope de feina, també pots xerrar una estona amb elles. Us recomano, als que com jo sigueu del primer grup, que us hi passeu.

Salut!

5 comentaris:

Sara - Mandaloula ha dit...

quina discriminació al SEGON GRUP,....

Borja Rius ha dit...

pels del segon grup hi altres cosetes...

Eduard Pérez ha dit...

No he tastat l'orxata de la Orxateria Astúries, però et recomano dues estupendes!!!!

Orxateria Sirvent al c/Parlament 56 i El Tio Che a la Rambla de Poble Nou 44.

Anònim ha dit...

100% d´acord amb tú; la orxateria asturies té la millor orxata de bcn. Brutal

Anònim ha dit...

Has probado la horchata de El Tío Che de Poblenou? Ya me dirás!Para mí es la más suave y de sabor constante. La pruebo siempre y siempre es el mismo gusto! Buenísima!