17 de gener, 2011

La Mola

Gràcies al Jordi (i també al Pelut) m'estic tornant un nou aficionat a la muntanya. En poc més de mig any ja és la segona vegada que sortim, i pel que vam estar parlant l'altre dia, sembla que "l'ascensió" al Matagalls no trigarà en caure. Tiembla Pasabán!!

Aquest darrer dissabte va tocar la muntanya per excel·lència del Vallès; La Mola. Hi vam anar la Raquel, el Jordi, el Pelut, jo i per primera vegada també la Tana, que va gaudir com la que més de tot el trajecte. La pujada la vam fer pel Camí dels Monjos i vam estar gairebé dues hores per arribar a dalt, on hi ha el Monestir romànic de Sant Llorenç del Munt i un restaurant on sembla que s'hi menja bé però car. La primera mitja hora va ser bastant dura però no només per les rampes empinades sinó també pel meu lamentable estat de forma i el fet que la nit anterior haguéssim estirat més del compte.

Un cop a dalt vam gaudir d'uns entrepans i de les garrapinyades de l'àvia del Jordi (les millors que he provat!!). Feia solet i tot i que hi havia un pel de calitja es veia bona part del Vallès. Sota el peus de la muntanya es divisava Terrassa i la seva perifèria (Matadepera, Sabadell, etc.). Després del bon dinar i de descansar una estona vam iniciar el descens un altre cop fins al cotxe.

Ja tinc ganes de la propera sortida!!!

La Mola - Camí dels Monjos
Distància recorreguda: 6km
Dificultat: 2,5 en l'escala Bertran
x

11 comentaris:

Otger ha dit...

Bona aquesta de considerar Sabadell com a perifèria de Terrassa, jeje

Borja Rius ha dit...

jajaja! és que un dels que va pujar és de Sabadell i se l'ha de picar una mica...

Sara - Mandaloula ha dit...

què maca és la Tana!! com respira del camp!!!

Unknown ha dit...

Ja hi ha data pel Matagalls?
Gora Terrassa!

Borja Rius ha dit...

ei!!! no, encara no. pero proposem dies que jo tinc ganes d'anar-hi...

Joan Bosch ha dit...

Borja, ets un pixapins! Sant Llorenç és tot el conjunt de muntanyes. La Mola és el cim on hi ha el monestir. Ningú mai no t'ha explicat que Terrassa i Sabadell són la perifèria de Matadepera? Benvingut al Vallès central!

Borja Rius ha dit...

jaja!! collons ara ho rectifico. i com es diu llavors l'església?? vaig a buscar-ho...

Borja Rius ha dit...

joan!! el monestir tb és diu "Sant Llorenç del Munt!!

Anònim ha dit...

Espero que quan pugis al Matagalls tinguis clar que el poble que hi ha a sota és Tona, la perifèria de Vic!!! Ja te'n faré una explicació com cal...

Unknown ha dit...

Molt bé aquesta pujada!
A ver si al Matagalls ens trobem tb!
Pto

Borja Rius ha dit...

va ser molt xulo trobar-te. fins aviat!!