08 d’octubre, 2010

Restaurant La Malandrina

Finalment!!! Després de tres tentatives fallides aquest passat dimarts vam poder fer un entrepà amb la Sareta al Resto-Bar Malandrina . 

Aquest petit restaurant uruguayo de la Barceloneta, està gairebé tocant a casa de l'Angelito i de la senyora Amparo, dos personatges ilustres del barri. Per els que no coneixeu a la gent famosa de la "Barce" us diré, per a facilitar-vos la feina, que està al carrer Almirall Cervera. Hi ha una barra a la dreta i algunes poques taules a l'esquerra. El Malandrina, és un d'aquells llocs que costa oblidar, i no ho dic pel menjar, que està bo, sinó per la olor que se't queda impregnada a la roba durant hores.

Ens hi vam fixar per una cosa ben senzilla; sempre està ple. Aquest indicador és gairebé infalible per detectar si en un lloc s'hi menja bé o no. Vam intentar-hi anar amb l'Angelito i el Pelut però dos dies ens vam quedar a les portes perque estava ple i l'altre no hi vam poder sopar per culpa dels sindicats. Però com "quien la persigue la consigue", l'altre dia hi vam anar abans de les 9 i així vam poder tenir una tauleta. No vam mirar la carta i vam anar directament als entrepans que havíem vist que feien una pinta estupenda. Diria que a part tenen plats típics de l'Uruguai, i sobretot carn, molta carn (vegetarians abstenir-se).

Ens vam partir dos entrepans; Choripan y Vacío de Carne. Els dos servits amb un pa molt flonjo, una mica d'enciam i tomata, mayonessa i chimichurri. Us recomano sobretot el Choripan, perque l'altre que era com de bistec estava una mica amb tendrums,...potser va ser mala sort. A més, et porten un potet a la taula amb mes chimi (Carol!!! jejeje ) que et pots afegir a l'entrepà.

Si esteu per la Barceloneta, prop de casa l'Àngel, us agrada la carn i els entrepans, i sobretot no us importa sortir d'un lloc amb olor a fritanga, foteu-vos un entrepà al Malandrina.

Restaurant La Malandrina
C/Almirall Cervera 6 (Mapa)