08 de novembre, 2010

Bodega Sepúlveda

Només van ser sis setmanes de l’estiu de 1999 però van ser suficients per mantenir els nostre lligam durant més de onze anys. La Mar, el Roger, l’Arvin i jo ens vam conèixer a Berkeley, oest dels USA, quan els quatre i molta altra gent vam coincidir a la universitat d’estiu.

Durant aquests anys les nostres vides han canviat i molt però tot i així ens hem seguit veient amb més o menys freqüència. Un cop o dos a l’any fem un sopar els quatre junts i rememorem les batalletes d’aquell estiu al mateix temps que ens posem al dia de les novetats de cadascun de nosaltres; feina, fills, etc.

Aquest cop va ser el Roger qui va escollir el lloc on anar a sopar i va encertar plenament, com era d’esperar. Ho dic perquè el Roger sempre és una assegurança quan es tracta de triar un bon lloc per entaular-se (Roger, vols ser col·laborador de luxe de Viatges Habibi?). Vam anar a la Bodega Sepúlveda, un local dels de tota la vida que ha sobreviscut gràcies a la seva aposta per la cuina de qualitat (i catalana). És un local amb solera que manté en la seva decoració reminiscències del seu passat de bodega de barri. Barcelona conserva encara molts d’aquests llocs (Ponsa, Bodega Manolo,...) que a més de fer una bona cuina et fan sentir còmode i a gust des del moment que entres per la porta.

Vam fer un pica pica de moltes cosetes i vam culminar amb un entrecot de vedella de Nebraska que estava super tendre. Els preus piquen una miqueta però estan justificats sense cap dubte. És recomanable anar-hi a l’hivern per a que així el fred compensi l’excés de calories que ingereixes. Hi ha mil plats per escollir i a més sempre tenen les recomanacions del dia (que és on ens vam quedar nosaltres). Les croquetes de cabrales i els cigrons són segons el Roger alguns dels plats estrella.

C/Sepúlveda 173 bis (Mapa)
Tlf. 93 323 59 44


Mostra Restaurants en un mapa més gran