09 de novembre, 2010

Bar Elephanta

Ja feia temps que hauria d'haver posat un post sobre l'Elephanta i mai trobava el moment. Doncs ara que tinc una estona, vull fer un homenatge a aquest petit lloc encantador dins del barri de Gràcia. Ells ja són coneguts per molta gent com un dels llocs més famosos on fer gintonics. De fet, fa uns dies els van premiar com els finalistes dels millors gintonics de Barcelona!! uauauauauuauuauuu!!!!!

Per mi lo dels gintonics, és un petit detall més dins de la llista de moments de carinyo que em desperta aquest bar; per mi l'Elphanta són la Núria i el Pau, converses profundes i confessions, records d'una nit esplendorosa amb família i amics celebrant l'exposició Ecole des Sables, celebracions d'aniversari de l'Elephanta amb globos, cintes i colors; moments de solitud amb llibre en mà, retrobament amb amics, passar l'estona,...

Pocs llocs abarquen un espai tan diminut, on poder disfrutar de moments diferents. Per això, per mi, l'Elphanta és únic. I no només per mi, la gent no se sent indeferent. Tornen, tornen i tornen. És un exemple clar de que el lloc el fan les persones i la Núria ho té claríssim. Ha impregnat el bar amb la seva al.legria, naturalitat i "on tothom és benvingut".

Gintonics de mil tipus, humus i altres tapes boníssimes, té de varietats i gustos infinits,... us esperen!!
Torrent d'en Vidalet 37
08012 Barcelona
Tel. 932 376 906 
HORARI
de dill. a diss. desde 18h. diumenges desde 17h.
CONNEXIÓ WI-FI


Mostra Restaurants en un mapa més gran

1 comentari:

Borja Rius ha dit...

mmmm!! gintonics molt bons.