09 de gener, 2009

Wakasa - com a casa! però al Japó,...

Wakasa Tasca Japonesa
Nàpols 347
Telf 93 207 6395

Bona tarda a tots!

Avui us recomenem un lloc boníssim, encantador, on pots menjar del millor japonés de la ciutat. Es diu Wakasa i està a Gràcia, al carrer Nàpols. Ho porten un senyor i una senyora. Ell, radera la barra, seriot i amb pinta de tenir molta paciència (sobre tot quan vaig veure com havia tallat finament unes tires d'advocat per posar-ho en un maki, Impressionant! Quines mans!). Ella, una senyora encantadora que t'explica amb un somriure tot el que porten els plats i t'ho tradueix al japonés. Fan una parella fantàstica.
El lloc és molt petit. Com a molt per grups de 7-8 persones. Tenen unes 5-6 taules de 2. Val molt la pena. Vam disfrutar d'uns tatakis de toro impressionants, suaus i se't desfeien a la boca. La sopa estava boníssima també i el sushi,... buff que bo! Tot està fet amb delicadesa típica del Japó però et sents com a casa.

Tanquen fins mitjans de febrer, que els tios necessiten descansar i marxen al Japó.
Reserveu perquè és normal que estigui ple. Això sí, barat no és gens, compteu uns 30 euros per cap.

A disfrutar família!

5 comentaris:

DOS CORAZONES EN UNO ha dit...

Hola, me ha encantado este blog vuestro, fresco, limpito y alegre, con vuestro permiso lo pongo entre mis favoritos para que los mios también lo disfruten.

salut i peles.

Sara - Mandaloula ha dit...

Muchas gracias por el comentario. Estamos encantados que lo pongas como favorito.
Hasta pronto!
Sara

Borja Rius ha dit...

merci!!

Eduard Pérez ha dit...

Tancat fins a finals de febrer :(
Provarem al març.

Heu trobat PARCO, als Jardinets de Gràcia? Un altre estil molt diferent i una mica més car, pero el menjar molt bo. Original, però potser massa fashion.

Borja Rius ha dit...

no, la veritat és no hi hem anat mai, però ja sé quin dius. si que sembla una mica fashioneti...