10 de febrer, 2010

Tintoreria Dontell

Ahir vam anar amb la família a celebrar l'aniversari de ma mare. Cada any anem a sopar tots plegats i cada any ella busca un lloc per a sorprendre'ns a tots. Ahir ho va aconseguir un cop més i ens va sorprendre i molt, doncs ens va portar a sopar a... una tintoreria!!!

Més exactament a la Tintoreria Dontell (don't tell) que amaga en el seu interior un restaurant de lo més modernet. Des de fora sembla una tintoreria qualsevol i queda camuflada com un comerç més entre els carrers de l'eixample, però quan piques a l'interfono i et surten a obrir el panorama de dins canvia radicalment. És un d'aquests lloc amb un estil entre modern i kitsch on els colors platejats, daurats i morats predominen per sobre de la resta. La veritat és que el contrast entre la part de tintoreria i l'interior té bastanta gràcia.

Vam sopar força bé, i a més com hi havia mitjes racions tots vam poder fer primer, segon i postre sense quedar-nos super plens. Lo meu estava molt bo, vieires de primer i xai de segon, però el que us recomano molt és el postre... proveu el Núvol!!! Estava deliciós.

No vaig pagar jo així que no sé per quan va sortir la cosa, però diriaque no és precisament un lloc baratet.

Tintoreria Dontell
C/Aribau 55 (mapa)