02 de febrer, 2010

Shhh... no se lo digas a nadie

Aquest restaurant es troba en un local de gràcia pel qual han passat diversos negocis que mai han acabat d’arrancar (esperem que aquest cop no sigui així). Més exactament es troba al carrer Torrijos, entre El Salambó i la Plaça de laVirreina, en un local que queda una mica soterrat, just per sota del nivell del carrer i en el que és difícil fixar-s’hi quan passes pel davant. És un local peculiar i que des de fora no convida gaire a entrar, però us recomano que ho feu i que proveu algun dels seu boníssims entrepans.

La Isabel va ser la que em va parlar per primer cop d’aquest lloc i després em vaig assabentar que els del Timeout havien posat un dels seus bocates (Fuego) en el numero 1 del seu ranking d’entrepans de la ciutat. No sé si és per tant, però la veritat és que estava realment bo.

D’entrepans en tenen quatre de fixes Agua, Aire, Fuego i Tierra i un que és el del dia que va canviant. A part d’això fan una mica de tot; amanides, tapetes, quiches i tartes moltes de les quals estan a la vista de la gent.

Us recomano, encara que el nom del lloc no ho aconselli, que hi aneu algun dia a fer un mos, és una bona opció.

Sssh… no se lo digas a nadie
Carrer Torrijos 53 (Mapa)

1 comentari:

Sara - Mandaloula ha dit...

molt bo l'entrepa amb pernil i xampinyons!!!! la salseta es el secret i esta tremenda!