22 de desembre, 2008

Una Mica de Japó

Teníem pendent aquest sopar des de feia molt de temps; diria que fa ja més d'un any que ho vem intentar però justament hi vem anar el dia que el bar estava tancat. El divendres passat no vem fallar i finalment amb el Pelut vem poder sopar al Una Mica de Japó. Es tracta d'un local molt petitet, on no hi caben segur més de 10 persones i regentat per una encantadora senyora japonesa i el seu fill, que per cert, sembla sortit de la peli Los Siete Samurais de Kurosawa. És un lloc diferent, situat en un d'aquells baixos amb escales que es troben en algunes illes de l'eixample, i que el fa difícil de veure quan hi passes per davant. Sempre que hi he anat, uns tres cops, he pres el mateix (dieu-me original) i aquest cop no va ser diferent, així que em vaig demanar katsudon, el meu plat favorit! El fan boníssim!!

El primer cop que hi vaig anar, em va fer venir una sensació que em va sorprendre i que li vaig comentar a la Sara. L'altre dia, quan hi vem entrar amb el Pelut, i sense que jo li diguès res, el tiu em va dir exactament el mateix que jo li havia dit aquell primer cop a la Sara. Em vaig quedar al·lucinat! No us podria explicar perquè, però es dos vem coincidir en que ens recordava al bar que surt al principi de Blade Runner, el recordeu?

Altres coses a tenir en compte; deuen fer una desena de plats i una desena de tapes japoneses, no tenen peix, de vegades cal fer cua, ... ah! i tanca a les 10h!!!

Bon profit i espero que us agradi!!

Una mica de Japó
C/Muntaner 114 C/Aragó 104 (Mapa)


Mostra Restaurants en un mapa més gran

3 comentaris:

Sara - Mandaloula ha dit...

dels llocs amb més encant de Barcelona,...

Sara - Mandaloula ha dit...

Per cert, està tancat fins l'1 de gener.
Petonillos

Borja Rius ha dit...

han canviat de local, ara estan a aragó compte borrell