22 d’abril, 2012

Restaurant San Kil

Encara no recordo quin va ser el motiu que va donar lloc a aquest sopar, però el fet és que el dimecres abans de la setmana santa ens vam ajuntar un bon grup d'individus per anar a sopar per Gràcia (més concretament, el Pelut, l'Angelito, el Jordi, el Palomo, el Jaume, un servidor i el Queco, que no apareix a la fotografia pq precisament és qui l'estava fent) . El Pelut ens va portar a un restaurant coreà que havia conegut unes setmanes i va ser una triomfada absoluta. Ens vam fotre com el quico i tot el que ens van treure estava bo. Tortilla coreana, algun plat de vedella (o això semblava), uns arrossos amb ou i uns altres picant, tot excel·lent i bé de preu.

El lloc no té cap encant especial, més aviat al contrari, però això també pot tenir la seva gràcia. Una de les coses que em va agradar i sorprendre és que quen vam arribar les dues taules que estaven ocupades eren de gent coreana.

Després del soparet vam fer unes copes i ens vam acabar liant un pel, però aquesta història ja no té cabuda en aquest post.

Ciao!! 


Carrer Legalitat 22 

Ver Restaurants en un mapa más grande

La Figuerosa

Fa unes quantes setmanes vam anar de cap de setmana a La Figuerosa, un petit poblet que està a tocar de Tàrrega. Vam dormir a casa de la Virginia i el Jordi, uns amics de l'Àngel que per casualitats de la vida viuen a la casa de Masnou on estiuejaven els meus avis. Ja és el segon cop que hi anem i la veritat és que li estic començant a agafar carinyo a la Figuerosa i al Jordi i a la Virgi. La casa és xulíssima i se l'han anat fent ells mateixos durant molt anys, l'haurieu de veure!! A més el component gastronòmic és un dels altres incentius d'aquestes escapades. Sempre que hi pujem ens fotem les botes pq la Virgi és una cuinera excel·lent. A la primera visita, que encara feia bastanta calor ens va preparar Moje, una amanida típica de Múrcia que ha passat ha ser un dels meus plats preferits.

Aquest cop hi vam pujar i es van afegir la Merçè i el seu màrit i també la Mònica, una amiga de l'Angelito del Jardí Botànic. La idea era anar fer fotos als ametllers en flor però finalment no va poder ser. Els ametllers hi eren, però de flors encara no n'havia sortit cap!! Em va sorpendre aquest error de càlcul tenint en compte la relació amb la botànica i les plantes de tots els que estaven allí. De totes formes ens ho vam passar molt bé i encara vaig poder alguna que altra fotografia decent.



Ver Llocs visitats en un mapa más grande