30 de gener, 2012

Un parell de pizzeries a Poblenou

Després de ser una inmigrant a la Barceloneta la Carol va tornar al seu lloc; el Poblenou. Allí és on se sent còmode i on vol quedar-se a viure (si més no una temporadeta). De tant en quan em descobreix llocs del barri que es coneixen només a força de viure-hi. Un d'aquests és el restaurant italìa Aqua e Sale que està al carrer Ramón Turró tocant gairebé amb la Rambla.

No diria que és un lloc especialment bonic, però si que és un lloc en el que et sents molt còmode. El porten una parella d'italians que per l'aspecte diria que són de Roma cap a dalt. No hi ha menú, només carta, i els preus piquen bastant. Amb la Carol hi hem anat un parell de cops i sempre fem pizza. Estan excel·lents!

No gaire lluny d'allí al carrer Llacuna, un parell de cantonades per sota de la Diagonal, hi ha una altra bonssíma pizzeria; L'Aldilà. Aquí hi anavem quan encara treballava a Localret. Feien un menú caret però bastant decent, i les pizzes,... les borden. 

C/Lllacuna 106-108
Tel: 934 856 461
Email: laldila@laldila.es

Carrer de Ramon Turró, 203
Tel: 656 848 051 / 935 170 709
Email: acquaesaletrattoria@hotmail.com



Ver Restaurants en un mapa más grande


Ver Restaurants en un mapa más grande

1 comentari:

Carol ha dit...

Molt bones pizzes! i molt bona música a l'Acqua e Sale (no a tot arreu pots sentir John Coltrane mentre sopes). El Giuseppe ens va explicar l'altre dia que vol posar música en directe, estaria molt bé...