20 d’agost, 2012

De pintxos a BCN

Abans de l'estiu vaig anar amb molt poc temps de diferència a un parell de restaurants de pintxos molt recomanables. A un ja hi havia anat uns quants cops però feia moooolt que no hi tornava, el Taktika Berri, l'altre no el coneixia i m'hi va portar l'Abril , es diu Maitea i està al carrer Casanova (tocant a l'Hospital Clínic). Resulta curiòs que una mexicana li descobreixi a un català un restaurant basc a la seva pròpia ciutat.

Els dos estan molt bé i la qualitat dels pintxos és molt bona. El que canvia una mica és l'estil del local i la gent que s'hi troba. El Taktika Berri és més selecte, més pijet. La mitjana d'edat de la gent és més alta i fins i tot diria que de vegades hi ha un ambient un mica massa estirat pel que jo relaciono amb un bar de pintxos. El Maitea en canvi és un bar més popular i amb una decoració molt més normal. La gent, i fins i tot els cambrers, fan que s'hi respiri un ambient que acompanya més a l'hora de fer uns pintxos acompanyats d'un bon txacolí. Això si, porteu-hi un jerseiet pq l'aire acondicionat està a tope! 

Els dos llocs estan a l'Eixample i els dos llocs van estar seleccionats per Time Out al 2010 entre els 10 millors llocs de pintxos de la ciutat. Realment valen la pena!

Bon profit!! Onura ona!!

Taktika Berri
C/ València 169
Tlf. 93 453 47 59

Maitea
C/ Casanova 157
Tlf. 93 439 51 07




Ver Restaurants en un mapa más grande
Ver Restaurants en un mapa más grande