28 d’agost, 2012

+Bernat

La Montse és una amiga que té un dels negocis culturals més interesants de la ciutat. Fa més de 30 anys va muntar la llibreria Bernat, una llibreria de barri que poc a poc, i gràcies sobretot a l'encant personal de la Montse, s'ha convertit en un dels centres neuràlgics del carrer Buenos Aires.

Ara fa un parell d'anys la Bernat va fer una transformació de dalt a baix i es va convertir en +Bernat (Magatzem de Cultura)Es tracta d'una fòrmula híbrida que integra, llibreria, espai per a presentacions de llibres, concerts o qualsevol altre activitat cultural (demostracions sadomaso incloses) i bar-restaurant. En els darrers temps, i gràcies al seus mediàtics socis, la +Bernat i la Montse hann aparegut en diversos mitjans com 8tv, Telecinco o La Vanguardia.

Finalment, i després d'un temps reclamant un forat a la seva agenda, vaig anar-hi a dinar. Em va convidar al menú del migdia i realment em va agrada molt. Però la gràcia no només és el menú sinó l'entorn i ambient únics que han aconseguit creat a la +Bernat.

Us recomano molt que hi aneu, ja sigui a dinar, veure un concert, comprar un llibre o simplement a conèixer a la Montse.

Felicitats pel projecte!!

C/Buenos Aires 6
Facebook: https://www.facebook.com/bernatlibreria



Ver Restaurants en un mapa más grande