16 de febrer, 2011

Rutilla per Collserola

Poques ciutats del món poden dir que tenen un Parc Natural tan a prop com Barcelona. Collserola és una espai inmens que ofereix moltes possibilitats per fer esport i gaudir de la natura. Des de que tenim a la Tana les nostres activitats del cap de setmana han variat una miqueta i tot sovint anem a Collserola a passejar i a gaudir veient-la correr. Aquest dissabte passat hi vam anar i vam fer una volta molt agradable pels voltants del pantà de Vallvidrera, un petit dipòsit d'aigua que antingament servia per fer arribar aigua al barri de Sarrià.

Com als Ferrocarrils es poden pujar gossos, vam muntar a la Tana i vam fer unes quantes parades fins al Baixador de Vallvidrera. Des d'allí només cal enfilar cap al pantà, vorejar-lo per l'esquerra i seguir el caminet que porta fins al camí de Santa Creu d'Olorda. Seguint aquest camí enganxes amb el camí de Can Sauró que et torna a portar cap a la parada de ferrrocarils. Tot plegat 1h i mitja de caminar per un entorn agradable i respirant una mica d'aire pur, tan necessari aquests dies.

Anirem descobrint Collserola...


Mostra Ruta Pantà de Vallvidrera en un mapa més gran

4 comentaris:

Otger ha dit...

Osti, em recorda molt a l'Ender la Tana. És el mateix estil de gos, no?

Records!

Borja Rius ha dit...

si tiu. és el primer que em va venir al cap quan la vam pillar. s'hi assembla molt. q maca era l'ender. encara recordo quan baixavem a sota el parc de casa teva a tirar-li la bola... : ))

tete ha dit...

Que fotogénica es Tana no parece una escoba como al natural.

Borja Rius ha dit...

mérito del fotógrafo, sin duda.