11 de febrer, 2011

Bar Llacuna

En una zona on el percentatge d’empreses és molt elevat l’oferta de llocs per fer el menú del migdia és també molt elevada. Abunden normalment els locals sense personalitat, i amb un menjar prefabricat que presenten gairebé tots una carta de plats molt similar; “lomo con salsa roquefort”, “ensalada caprese”, “sanjacobos”, etc, etc.

Al 22@, que és per on jo treballo, hi ha un lloc que s’escapa d’aquesta dinàmica i representa una alternativa molt més bona, saludable i acollidora que molts dels restaurants de la zona (sobretot des de que no es pot fumar!!). Es tracta del Bar Llacuna que porta l’Àlvar, un amic de la Isabel. De fet va ser ella qui em va recomanar aquest lloc i des de llavors ja sóc un dels fidels.

El Bar Llacuna, està recuperat d’un bar de tota la vida del Poblenou, o això és el que a mi em sembla. Al migdia tenen una pissarra amb tres primers, tres segons i tres postres, cadascun amb el seu preu corresponent i així tu pots escollir el que vulguis i en l’ordre que vulguis; un sol plat, dos postres, 3 segons, etc. Les combinacions són moltes i així s’adapten a la gana i els gustos de cada client. A part el menjar és bo i es nota que està fet amb carinyo.

Per als que visqueu per la zona dir-vos que els divendres a la nit també obren i fan soparets. 
Bon profit!!

Bar Llacuna
Carrer Llacuna, 88 Barcelona (Mapa)


Mostra Restaurants en un mapa més gran

2 comentaris:

blog de muy natural ha dit...

M'encanta el llacuna, i sobretot la gent que està allà. Tinc gran sort de ser la germana del cuiner, que a més de cuinar com els àngels, és un més bo que un dels seus plats. Genial aquest blog

Borja Rius ha dit...

jeje! gràcies per lo del bloc.