05 d’agost, 2010

Platja de Calabeig o la Roca Plana

A Catalunya la fama de les millors platges sempre l’ha tingut la Costa Brava. Aquesta fama és ben merescuda, perquè les cales d’aquella zona són realment boniques amb els seus penya-segats, els pins, les roques i l’agua transparent... que us he de dir!

Però no tot és la Costa Brava, A a la part sud de la nostra costa també es poden trobar cales i platjes que valen molt la pena. Una d'aquestes és la Roca Plana, què té al costat la més famosa Waikiki, de fet, fins i tot alguns l'anomenen la Waikiki II. Jo no hi havia anat mai i l'altre dia el Jaume em va portar. Vam quedar a la Mora que és la urbanització a on s'ha de deixar el cotxe i hi vam arribar després d'uns 10 minuts de passejada sota els pins.

Es tracta d'una platja verge, sense edificacions i envoltada per una pineda. És allargada, de sorra fineta i amb algunes roques en els extrems. Nosaltres hi vam passar unes hores genials de relax, solete, xarrera etc. Si hi aneu porteu-vos el menjar i la beguda, perque allí, afortunadament, no hi trobareu cap xiringuito. Us la recomano molt encara que ara, en ple mes d'agost, potser està bastant plena.

Ah!! M'oblidava, la Roca Plana és una platja nudista així que ja sabeu,...porteu protector total per a que no se us cremi el culet ; ).


Mostra Platja de Calabeig o la Roca Plana en un mapa més gran

2 comentaris:

Jaume Mestre ha dit...

Doncs si, a Tarragona tenim alguna platja de pel·lícula!!!! El Borja s'ha oblidat de dir que ens vam menjar una coca de recapte riudomenca. Això s'ha de repetir. Fins aviat

Borja Rius ha dit...

es q com ho poso sempre no em volia fer pesat... ; ))