07 de juliol, 2010

Un bon plan

Ahir a la tarda vam quedar amb la Sara per anar a prendre alguna cosa pel centre de Barcelona. Això no és res excepcional com us deveu imaginar, però ahir vam anar a un parell de llocs que crec que val la pena visitar.

Casualment, aquests dos llocs, on anàvem a sopar i on volíem fer la birra prèvia, es trobaven en el mateix carrer, Verdaguer i Callís, que és just el que baixa sortint del Palau de la Música. Per aquest motiu vam quedar molt a prop, a la coneguda plaça Felix Billet, just al davant del Palau. ; ))

El primer lloc al que vam anar va ser el bar de l’Antic Teatre, un lloc que uns dies abans m’havia recomanat el Xavi (merci senyor!!). Més concretament a la mega terrassa que té aquest bar i que està tope de gent. L’ambient és xulo però té un puntet fashion-hippy-punki que potser a alguna gent no li acaba d’agradar. Això si la mitja d’edad es bastant baixa,... o potser som nosaltres que ens fem grans.

Un cop acabada la cervesa i després d’una mica de xerradeta vam marxar a sopar al restaurant que hi havia només uns metres més a baix del carrer; Le Cucine Mandarosso. Com es pot deduïr es tracta d’un italià del que havíem llegit que es menjava molt i molt bé. Ens vam demanar un antipasto típic de verduretes i després dos peazo plats de pasta cadascun; un de musclos i almejes i un altre d’una espècie de carbonara. Boníssim!!! Per fer baixar el menjar i com a guinda del sopar ens vam partir una grappa añeja q estava super bona. El local és molt agradable i també petitet, així que no us oblideu de reservar. Us recomenem molt que hi aneu!

*nota: vam tornar a sopar a Le Cucine Mandarosso amb el Jaume, Juan i Miguel, i tot i sopar bé no va ser el mateix. Els plats de pasta que ens vam menjar estaven bons però no eren gens lleugers.

C/Verdaguer i Callís 12 (Mapa)

C/Verdaguer i Callís 4 (Mapa)
93 269 07 80