21 de juliol, 2010

Krampus - Atelier de Crêpes

El carrer Saragossa és un carrer poc conegut i petit de Barcelona però que alberga alguns bons llocs per anar a menjar. Un autèntica joia, de la qual ja vam parlar fa molt de temps a Viatges Habibi, és el Petit Bangkok, un lloc de menjar thailandès que es bueno, bonito y barato.

Doncs molt a prop, només uns metres més a dalt a la mateixa banda del carrer, es troba el Krampus un local especialitzat en crepes i galettes. L'altre dia hi vam anar amb la Bea i l'Esteve, que ara viuen per allí a prop i vam sopar bastant bé. Hi havia molta gana i a més els ànims (tot i el cansament) estaven força divertits gràcies a la birra prèvia i a una espècie d'aperitiu alcohòlic que vam demanar a base de cava i cassís. Per sopar ens vam partir una amanida "gran" entre tots i després vam fer una galette cadascun. Com ens vam quedar amb gana ens vam partir una més i ens vam fotre encara un parell de crêpes per postres. La carta és molt extensa, però el que hi ha a part d'algunes amanides i entrants són mil combinacions a escollir de crêpes o galettes.

Una de les coses que més em va agradar va ser el local. Ens hi vam sentir molt a gust. La decoració és tota de fusta amb una especies de galeria/terrassa i amb la cuina a la vista. Així ja sabeu, si teniu ganes de menjar crêpes en un lloc agradable el Krampus és una bona opció.

Saragossa 89, Barcelona (Mapa)