11 de desembre, 2013

Polleria Fontana

No sé que passa però darrerament això és un no parar d'anar a sopar fora i conèixer llocs nous. Avui us presento un restaurant que no crec que gaires coneixeu perque fa ben poc temps que funciona; La Pollería Fontana.

Hi vaig anar amb el Mathieu Besançon, un franchute que fa temps que conec i que us cauria molt bé. El restaurant és així allargadot i pel que sembla està on hi havia fa molt de temps una polleria. Bueno, això és una suposició meva, però entre el nom i les fotos antigues de gent venent pollastres no podria ser d'una altra manera.

És un lloc de tapes a bon preu i pel que sembla el finde s'ha de reservar. El dissabte estava ple d'actors d'aquests de TV3 així que segur que ha d'estar de moda.

Naltros vam sopar molt bé i a un preu raonable. Tots son tapetes i platillos d'aquests que venen de gust. A més tenien diverses suggerències del dia; també d'aquelles que no saps quina triar de lo bé que sonen.

Ah!!! Quasi m'oblido. La cambrera!!! Una noia rosseta molt mona però que sobretot era suuuuper simpàtica. Quina diferència quan et tracten bé en un lloc.

Abans de que sigui impossible, aneu a provar la Polleria Fontana!

Bon profit!!

C/Sant Lluís 9



Ver Restaurants en un mapa más grande