02 de setembre, 2013

Sr. Mostaza

Fa poc vaig fer 35 anys, es diu ràpid. No és el primer cop que passo el dia del meu aniversari fora de casa, però aquest cop ha estat diferent de tots els meus aniversaris anteriors (ja us ho podeu imaginar).

L'Abril em va portar a sopar fora per a que celebréssim, per primer cop junts, el meu aniversari. Vam quedar-nos a Sant Pedro i vam sopar al Sr.Mostaza. Un nom molt adeqüat, ja sabeu de que parlo els que em coneixeu. El lloc li va recomanar l'Ana, una companya del treball, i la veritat ens va agradar molt. 

Vem compatir uns quants platets entre els dos que ens van encantar. Com una mena de carpacció de carbassó, una pasta d'espàrrecs i brie, unes gambetes amb allioli de jalapeño i alguna cosa més que no recordo. Si sou de Monterrey apropeu-vos a aquest lloc si teniu quelcom especial a celebrar.

Río de la Plata no. 103 L. 6 & 7 Centrito Valle
San Pedro Garza García Nuevo León, México

-------

Hace poco cumplí 35 años, se dice rápido. No es la primera vez que paso el día de mi cumpleaños fuera de casa, pero esta vez ha sido diferente de todos mis cumpleaños anteriores (ya os lo podéis imaginar).

Abril me llevó a cenar fuera para que celebráramos, por primera vez juntos, mi cumpleaños. Nos quedamos en San Pedro y cenamos Sr.Mostaza. Un nombre muy adecuado, ya sabéis de que hablo los que me conocéis. El lugar se lo recomendó Ana, una compañera del trabajo, y la verdad nos gustó mucho.

Compatimos unos cuantos platillos entre los dos que nos encantaron. Como una especie de carpaccio de calabacín, una pasta de espárragos y brie, unos camarones con alioli de jalapeño y algo más que no recuerdo. Si es de Monterrey acercaos a este sitio si tiene algo especial que celebrar.Cap comentari: