18 de juny, 2013

Candela - Palamós


Aquest cap de setmana passat ha estat genial. He estat a Calella acompanyat d'amics, gaudint del mar i el sol i també per suposat del bon menjar.

El dissabte vam sopar a un lloc que ens havia recomanat la meva mare i que ens va encantar. Es tracta del Candela, un petit bar situat al centre de Palamós. Si hi passes per davant es probable que no et donis compte de que hi és ja que per la seva ubicació i mida queda passa bastant desapercebut. Tot i el merder que hi ha al carrer on està quan hi entres el soroll desapareix i et trobes amb un local petitet (8 taules diria) però molt acollidor i ben decorat.

Hi vam anar amb la Belén, el Jordi i el Pelut. Veníem afamats d’un dia sencer de barca i d’una horrible experiència culinària la nit anterior, així que tots vam menjar amb unes ganes brutals i vam arrasar amb tot el que vam poder.

Tota la carta és per picar així que vam agafar moltes cosetes. El més recomanable els musclos en escabetx casolans, la truita de patata i ceba amb “pulpo a feira” i per mi també uns rollitos farcits de magret d’ànec i feta. Ens vam deixar bastantes coses per provar però tot feia una pinta excel•lent.

Si aquest estiu esteu per la Costa Brava hi heu d’anar. Ah! I recordeu reservar ja que sempre està ple.

Restaurant Candela
Avinguda Onze de Setembre, 77, 17230 Palamós, Girona ‎
972 31 59 99 ‎

Ver Restaurants en un mapa más grande