19 de novembre, 2011

La Reserva

Seguint amb la moda imparable de les hamburgueseries a Barcelona l'altre dia em van portar a una al barri de Gràcia. Vam fer un sopar de comiat pel Pelut, que se'n va un parell de setmanes a La France, i el Queco ens va portar a La Reserva, un restaurant especialitzat en carns i hamburgueses.

Diria que el restaurant ja existia abans, però els xavals que ho porten ara ens van dir que feia poquets mesos que havien obert. Vam anar amb una oferta de eltenedor.es i ens van fer un 40% de descompte en el qual era obligatori agafar-se primer i segon. Tots vam menjar hamburguesa ja que la resta de carns tot i ser molt tentadores tenien un preu un pelet elevat. Les burguers estaven prou bones, unes més que les altres, sobretot pel pa que portava cadascuna. La decoració del local no acompanyava gaire (diria que no deuen haver canviat res del que hi havia abans) tot i així noslatres ens vam trobar prou bé.

Va ser molt bo perqué la meva hamburguesa me la van portar a taula... sense hamburguesa!! Sí, sí, com ho sentiu. Van muntar tot el plat i es van oblidar aquest "petit detall". Un cop els hi vam dir i es van excusar ens van portar una ració extra de patates, ens van convidar a una tarta de formatge de postre i també a uns orujos. Realment van estar esplèndids. Apa! Els amants de la carn ja teniu un nou lloc per anar  a provar.

Bon profit!

La Reserva
C/Neptú 36 (Mapa)
932 172 477



Ver Restaurants en un mapa más grande