14 de novembre, 2011

El Matagalls (per Sant Marçal)

Abans de l'estiu vaig pujar per primer cop al Matagalls amb el Pelut. El vam coronar per la banda de Collformic i aquell dia em va semblar genial. Fa uns caps de setmana el vaig fer amb el Jordi pel costat de Sant Marçal i diria que encara em va agradar més. Tota la primera part de l'ascensió es fa per una fageda i aquell dia els colors que hi havia eren brutals. Potser en una altre època de l'any no té tanta gràcia com ara a la tardor però el que està clar és que si pujes per una banda o per l'altra tens la sensació d'estar en dues muntanyes diferents.

La pujada per Sant Marçal és un pel més durilla i també un pel més llarga que per l'altra banda (1h 45min de pujada amb mooolta calma). Els primers 30 minuts tot i ser preciosos són bastant durets. Com aquell qui diu acabes de baixar del cotxe i encara no has pogut entrar en calor que ja estàs suant i esbofegant. Gairebé tot el recorregut és per dintre del bosc i només al final del tot s'aclareix i tens les vistes de tot el que envolta a la muntanya.

Si hi aneu, intenteu arribar d'hora, primer perquè llum de l'alba és la millor per fer fotos i gaudir del paissatge i segon perquè quan més tard més gent i cotxes us trobareu.

Apa!!

Ruta:

    Cotxe des de Barcelona: 1h 15min
    Desnivell: 600m
    Temps: 3h
    Dificultat: Mitjana
    + info





Ver Matagalls (per Sant Marçal) en un mapa más grande

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Ep, la veritat és que va estar molt i molt bé. Llàstima no haver fet vídeo de la Tana astorada sota una pluja de fulles seques.

Borja Rius ha dit...

osti! doncs sí, haguès estat molt millor q aquest...

Sara - Mandaloula ha dit...

què maca la gossi gossi!!