20 de juliol, 2011

Picnic!! Però no a fer picnic sinó a fer brunch!

Hola familia!

La setmana passada vam decidir amb l'Amrei que aquest estiu - com a les dues ens toca pringar i passar-nos tots aquests mesos de calor a BCN - aniríem a buscar diferents brunch per la ciutat i així no frustar-nos tant quan tothom estigui de vacances.

Qüestió que vam decidir anar a Picnic al Born. És un restaurant on pots anar a fer un brunch, o picar algo ràpid, sopar,... en el nostre cas no vam fer brunch perquè vam anar a dinar però és probable que hi torni algun dia a fer un brunch estrictament.

Vam prendre uns "tomates verdes fritos", com diu la mateixa pel.licula i estaven boníssims i despres un tros de carn argentina molt bona també. Les altres opcions tenien també molt bona pinta, ja que tots els productes són de molt bona qualitat. Es veu que fan uns postres deliciosos. Nosaltres aquell dia vam fer macedònia (estiu, mantenir la línia, aquest tipus de coses, jeje).

Si algun dia esteu pel Born, us el recomano molt. Potser no em va acabar de fer el pes l'ubicació però per la resta, és un lloc que val la pena anar a probar. Molt aconsellable pels amants del "brunch" i restaurants on primen la qualitat, productes ecològics, low cost,...

C/ Comerç 1 (Mapa)
telf 93 511 6661
Barcelona
HORARI:
Lunes a Viernes mediodia 13:00 – 16:30
Martes a Sabado noche 20:00 – 00:30, cocktails hasta las 2:00
Sabado y Domingo brunch 12:00 – 17:00