19 d’abril, 2009

O.K Sarrià

Pel que he pogut comprobar l'OK és un lloc que tothom coneixia a Barcelona excepte la Sara i jo. A tota la gent que li comentava que hi havia anat o que hi anava em deien; "si home!!" "és clar", "ah si!". Doncs res, que nosaltres en trenta anys ni ens havíem enterat que existia a Barcelona aquest lloc de culte i veneració de l'hamburguesa i que a més estava molt a prop d'un altre d'aquests llocs típics de la ciutat on hi anem de tan en quan; el Tomàs.

De fet, va ser un dia que anàvem a fer unes braves i que arribavem amb temps quan vam parar, per casualitat, a l'OK. Al cap d'uns minutets d'estar asseguts vam detectar que darrera de la barra hi havia moviment i estaven preparant uns entrepans, després, quan em vaig aixecar per anar al lavabo, vaig veure que una taula veina de quatre o cinc persones s'estava fotent unes hamburgueses que feien una pinta tremenda.

Així, aquest divendres passat hi vam anar i les vam tastar. Sincerament estaven boníssimes! Potser les millors que he menjat aquí a bcn. A més te les servien rollo USA dins d'una cistelleta i acompanyades d'unes quantes patates chips. Hi tornarem segur!! No us recomano que hi aneu, pq segur que tots ja hi heu estat ; ).

O.K. Sarrià
C/Jaume Piquet 18 (Mapa)

1 comentari:

Sara - Mandaloula ha dit...

Impressionants les hamburgueses! Tornarem segur!!!