02 de maig, 2008

De tapes al Tapaç 24

El Tapaç 24 és un d'aquells llocs on cal anar per a menjar bones tapes a Barcelona. El seu propietari és el Carlos Abellán, del Comerç 24, i la veritat és que al tiu el tema li ha sortit bastant rodó. Potser el més incòmode del restaurant és que no reserven, i com sempre està a tope, quan hi vas has d'estar mentalitzat per fer una estona de cua al carrer.

Un cop estàs assegut el pitjor ja ha passat i comença el festival de coses bones, mooolt bones. Les nostres preferides són:
  • Truita de trempó: de patates, xoricet i allioli per sobre
  • Bikini: mozarella, pernil ibèric i tòfona
  • Escarxofes fregides
  • Croquetes (impressionants)
  • Ensalladilla rusa (más de lo mismo)
A la web del restaurant trobareu la carta, fotos, etc. Per acabar, alguns altres temes a tenir en compte:
  • surt a les guies i està al centre = guiris
  • quan més gran és el grup, més haureu d'esperar
  • només hi ha Moritz
bon profit!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, disculpa el comentari fora de lloc. Estic interessat en viatjar a Namíbia i he vingut a petar a la vostra pàgina. Si és possible m'agradaria saber amb per quin pressupost us va sortir ja que ens estem plantejant un tipus de sortida similar. El meu mail és torroellavilavella@hotmail.com
Moltes gràcies
Bep

Borja Rius ha dit...

et responc per mail...