Aquest finde passat vem anar de viatge per primer cop amb els meus pares o els sogres de la Sara. He de dir que tenia els meus dubtes sobre aquesta sortida, però al final va ser divertit i ens ho vem passar tots molt bé; a més, com es tractava de Madrid, ens vem fotre les botes en tots els àpats que vem fer, tant és així, que la Sara va passar dos dies d'arrós bullit a la tornada.
El viatge va ser un regal del meu pare pels 60 anys que complirà d'aquí a pocs dies; felicitats!! (per avançat). El plan va ser el següent; agafar l'AVE ben d'hora el dissabte al matí, passar la nit a Madrid i després, el diumenge al vespre, tornar també amb el tren a Barcelona. Durant els gairebé dos dies que vem passar a Madrid bàsicament el que vem fer va ser passejar sense gaire romb, tafanejar a totes les tendes que ens agradaven, visitar algun museu (especialment els meus pares) i això si, menjar com uns reis.
Ens ho hem passat molt bé, gràcies per convidar-nos!! Ara, a veure si ho repetim pels 60 de la Teté (només queden 5 anys!!) ; ))
CONSELLS:
Per menjar:
El viatge va ser un regal del meu pare pels 60 anys que complirà d'aquí a pocs dies; felicitats!! (per avançat). El plan va ser el següent; agafar l'AVE ben d'hora el dissabte al matí, passar la nit a Madrid i després, el diumenge al vespre, tornar també amb el tren a Barcelona. Durant els gairebé dos dies que vem passar a Madrid bàsicament el que vem fer va ser passejar sense gaire romb, tafanejar a totes les tendes que ens agradaven, visitar algun museu (especialment els meus pares) i això si, menjar com uns reis.
Ens ho hem passat molt bé, gràcies per convidar-nos!! Ara, a veure si ho repetim pels 60 de la Teté (només queden 5 anys!!) ; ))
CONSELLS:
Per menjar:
- Bodega La Ardosa: impressionant! i heu d'anar. Es tracta d'una de les bodegues més antigues de Madrid i el lloc on tiren millor la cervesa de tota la capital. El lloc és encantador, i amb una gràcia especial. Com a bona bodega no et pots entaular, però hi ha taules altes d'aquestes en les que et pots sentar en tamburets. A més és molt curiós per que una part del bar està darrera la barra i per tant, per accedir-hi has de passar per sota i creuar la zona dels cambrers. El menjar estava boníssim. Pincho de truita de patates (finalista dos anys seguit del Concurso de tortillas Kursaal de San Sebastián), croquetes de sis tipus, salmorejo, morcilla de León al plat (per menjar a cullerades) y cazón... increible!
- Casa Lucas: a la Cava Baja es troba aquest lloc de tapes. Pica una mica el preu, però realment tot el que vem menjar estava molt bo.
- El Rey de los Tallarines: Calle San Bernardino, 2. (Restaurant Xinès) Vem tornar-hi a anar. Impressionants tallarins!!! Heu d'anar. Un lloc fora del cercle habitual dels turistes que val molt la pena.
- Plaza de las Comendadoras: es tracta d'una placeta al barri de Conde Duque, on hi ha un parell de bars amb terrassa, per dinar o prendre alguna cosa; el Cafe Moderno i La Taqueria de Birra.
- Plaza de la Paja (La Latina): una altra placeta molt agradable per prendre alguna cosa. Els bars que hi trobaràs són el Delic i el Viva la vida.
- A continuació, un parell de museus, que surten del recorreguts turítics habituals i que es troben places a edificis característics de la ciutat:
2 comentaris:
ya puedes estar sacando la foto del tren, y las otras también.
:)))
Publica un comentari a l'entrada