25 de març, 2008

Vilassar de Mar i la salsa Espinaler

Aquest diumenge passat vem fer el nostre desplaçament més llarg de la setmana santa: Barcelona - Vilassar de Mar. Feia temps que volíem anar-hi, i el motiu no era un altre que pujar a fer el bermut a Ca l'Espinaler. En aquesta bodega, ara ja empresa, s'hi produeix la salsa d'aperitius més coneguda de Catalunya; la salsa espinaler. M'imagino que tots la coneixeu de veure-la als supermercats o també als bars, es vermellosa i va en ampolletes petites amb etiqueta groga i amb un logo bastant curiós, una espina de peix amb un bastó.

La bodega està prou bé, situada al centre del poble i davant del mar, i a més, té l'encant dels llocs de tota la vida. No cuinen res, tot el que serveixen són productes de llauna, així que si et vols quedar a dinar t'has de buscar la vida per allí o fer un entrepa a la platja. Si fóssim de Vilassar suposo que hi aniríem sovint, però sent de fora crec que amb aquest cop ja en tindrem prou per uns quants anys.

Aquí teniu la llista de tapes i les dades de contacte:



Bon profit!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em venen al cap una altre GRAN lloc per fer el vermutillo - si cal portem llaunes i salses de Ca l'Espinaler!!
:-))

Borja Rius ha dit...

Jejeje! esteu convidats quan vulgueu, ja ho saps!!

Anònim ha dit...

Punyetero! Mira que no avisar que venies ! Tot i que, ben mirat, encara no havíem tornat...
http://rosersalvat.blip.tv/#776682

Ptons,
Roser

Borja Rius ha dit...

jeje! ja m'ho vaig imaginar q m'ho diries. ja ho sabia lo d'istambul!! M'ho va dir el miquel rodriguez!! Quina enveja, m'encantaria anar-hi. Per cert la cançó de blip.tv, de qui és? Es boníssima.