30 de juliol, 2007

Sant Pol quina hora és?

Aquest dissabte, després de diversos intents "fallidos", vem anar finalment a Sant Pol de Mar. Suposo que tots coneixeu aquest poble de la costa del maresme; si més no, segur que coneixeu la frase Sant Pol quina hora és?. La web de l'ajuntament dona una versió, no sé si certa o no, però que no té res a veure amb la llegenda popular que explica que a Sant Pol, fa molts anys, van posar un rellotge de sol i per a que no es fes malbé el van tapar amb una mena de visera de pedra. Jeje!! Quins paios!!

Bueno. Com sabíem que era un poble maco vem decidir agafar un rodalies (una experiència recomanable si t'agraden les sorpreses) i plantar-nos allí per fer una mica de platjeta i dinar alguna cosa. La veritat és que va ser un encert i segur que tornem. La platja estava molt molt bé, sobretot si ho comparem amb l'alternativa de Barcelona. L'aigua estava fresca, neta i convidava al bany, i a la platja, estreta i acollidora, hi havia poca gent, pocs guiris i sorra com la de la costa brava, és a dir, sorra que no portes amb tu durant tres dies.

Després de tres hores de solet i cinc o sis capbussades vem anar a dinar. Ens vam sentar a la terrassa del restaurant La Mar d'Aprop (937 600 057) que com bé indica el seu nom està al costat de l'aigua, més exactament a l'Avinguda Doctor Furest, i a més la Sara em va convidar a dinar,...merci! Vem fer sardines a la brasa, calamars a la romana, "boquerons" en vinagre,... Tot molt bo!!

Després, un altre cop al tren, on algunes feien la siesta i altres llegíem alguna cosa...