28 de maig, 2007

Adio al celibato di Gali

Després de més d'una dècada d'amistat, finalment vem celebrar el primer comiat de solter del grup. L'afortunat (pel comiat) va ser el Galí, que d'aquí a poques setmanes tornarà a ser el protaginista d'un post d'aquest blog, el de la seva boda.

La despedida va ser por todo lo alto; cap de setmana a Roma sin reparar en gastos, menjar bo, tajes memorables, i molts moments que no oblidarem. En canvi, en el tema putades al futur màrit ens vam quedar mooolt curts. Però bueno, el dia de la boda ja ho compensarem d’alguna forma...Galí tremola!

Com podeu veure a la foto, l’equip de la despedida estava format pels següents individus (d'esquerra a dreta i de dalt a baix):

  • “Oso amoroso” Poleitor
  • Alex “Molt correcte”
  • Ruiz “Caffè frappé”
  • Galí “El rey del striptease”
  • Roger de Aquiles (dilluns vaig al gym i començo el règim)
  • Un servidor
  • Eric “Me ponen tu hierros segunda parte”
  • Johny Rana “Tortellini abrasato e ripieno di carne!!!”
  • Diego kungfu kid
  • Luigi Longislandiceteaman
  • Flavito "el mejillon humano"
  • Hermano Christian (este tio hace chun li fut, fijate en la posición de las piernas)

La veritat és que ens ho vam passar molt bé i vam riure molt. Va haver molts moments per recordar, aquí van alguns dels que m'han vingut a la memòria:

La flavia gravant en video TOT el trajecte des de Barcelona; el lliurament de la camiseta oficial de la despedida al Galí; el Flavio i el Christian trapitxeant a l'autobus; els càntics en un bar de trastevere; l'acolloniment del Galí cada cop que li deiem que es preparés per el striptease; el Ruiz increpant a la que se'ns volia colar (tu follas!! tu follas!!); el gusanito; els shavwarmes i bocates de salsiccia de matinada; els segurates del Coyote; la iaia canadenca que es va creure que erem un equip de futbol professional; les imitacions del Giovanni Rana per part del Johny; les rises al trastevera; la "cascanueces"; la que ensenyava tot el cul a la cara del Lluís i el Diego...

Però jo crec que si haguéssim d'escollir un moment, una situació que sintetitzés aquests dos dies de diversió i desfases, seria sens dubte aquest (pugeu el volum i doneu al play)



Bueno companys, la propera cita a Caregue!!

CONSELLS:

Per dormir:

Si no tens cap predilecció en el tema allotjament el millor és anar a qualsevol hotel alberg que estigui a prop de l’estació de Termini. Aquest és el punt neuràlgic del transport a la ciutat i per tant és el punt més còmode per desplaçar-se d’un lloc a un altre.

Per menjar:

Gioia mia: un bon restaurant Romà. Al costat de Piazza Barberini
Da baffetto: Sempre a rebentar, però les pizzes....mmmm. Diuen que són les millor de la ciutat. Al costat de Piazza Navona
Filletti di baccalà: s'ha d’anar, és un lloc típic, amb no gaire guiris, i q nomes serveixen bacallà arrebossat i birra. Al costat de Campo dei Fiori.
Freni i frizioni: Un lloc molt autèntic, al costat del riu i a l’entrada del barri de Trastevere. Demanes beguda i ells van treient menjar que pots anar-te servint. Sorprenent, especialment per un català. Al costat del Ponte Sisto.

Per sortir:

Trastevere. Hi ha molta festa fins a les tres del matí quan tanquen els bars. Especialment en l’encreuament del Lungotevere amb el Ponte Sisto
Campo dei Fiori. Es una plaça molt maca i amb molt ambient. Amb una vineria q està molt bé per fer la copeta.
Zona de San Lorenzo
Testaccio (en aquest barri hi ha dues zones de discoteques)
Per comprar:

Via del Corso
Zona Piazza Spagna
Zona Campo dei Fiori (Via Giubbonari, Via del Governo Vecchio)