21 de maig, 2007

El "merendero"

Aquest dissabte, la Laura (i el Txema) ens van portar a un lloc molt divertit a dinar. No sé si el coneixeu, és el Merendero del Pantà. Un lloc molt peculiar, amb encant, i en un paratge que mai diríeu que es troba a només 10 minuts de Barcelona.

El restaurant, comandat per una mestressa amb molt de caràcter, es troba just al costat d’un petit pantà que en altres temps servia per abastir d’aigua als barris de Sarrià i Sant Gervasi. Els caps de setmanes que fa bon temps, s’omple de famílies amb nens, i també, segons els habituals del lloc (Txema), de personajillos bastant peculiars.

Vem pujar amb el grup d’amics del tennis de la Sara -Jordi, Mireia, Marta, Ari, Laura, Vero, Marcos, Txema i Pau- i també la seva nova i incipient prole -Marc, Maria i Jan-. La veritat és que el dinar va estar de conya, i tot i que no feia sol, s’estava molt bé al costat del pantà. Després, i degut al intent d’imitació del Ronaldinho per part del Pau, vem estar una bona estona intentant despenjar una piloteta que ens havíem portat per fer uns toques després del dinar. L’operació va ser complexa, especialment per les punxes i espines dels matolls on va caure la pilota, però finalment, i amb l’ajut d’una cadira i una escombra especialment dissenyada per aquestes situacions, vem poder rescatar-la.

El menjar bo i barato (amanides, pa amb tomata, carns a la brasa, patates, gelats, etc). Si aneu un grupet, potser és recomanable fer un truc abans per reservar taula (93 204 91 63). Salut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Guapòs!!!
Jo la semana que bé hi torno!!!jeje! em va encantar el merendero!!!!Felicitats pel bloc, es xulíssim!!!!Ptonts a tots!!
MUA
Vero