04 d’abril, 2007

Ravaleando

Primera sortida seria amb la gent de Localret. La veritat és que vem superar totes les expectatives que s'havien creat. Vem quedar a les 21h i a les 8.30 m'estirava al llit, 12 hores non-stop. El motiu era la celebració (amb retràs) dels aniversaris de la Carol i la Laia.

Vem sortir tard i per tant, la resta de la nit també es va anar retrassant. Primer sopar al Viena que està just davant del Teatre, on l'Alex va treure de la seva bossa de paper (en la qual ni la Laia ni la Carol deien haver-se fixat) els corresponents regals. Les cares d'emoció són evidents. Segona parada. Bar fashion al costat del Macba. Aquí van caure els primers dos cubates de la nit. Crec que deviem ser els únics autòctons del local, a més, no es podia fumar...cap a on estem anant? Tercera parada. Bar del Busta ... ufff, els millors ulls del barri. El coneixen com el Buho del Raval. Una copa ràpida i cap al Kentucky, un dels clàssics del Raval. Des d'allí, fins a la darrera parada de la nit a la Barceloneta va passar una hora i mitja com a mínim en la qual vem deambular buscant un lloc decent mentre ens relacionavem amb la fauna local, especialment les noies.

La nit la vem acabar en un pis d'un conegut d'un de nosaltres que no parava per la ciutat aquells dies. Potser dir-li pis seria exagerat, no feia més de 20m2, tot un luxe segons la ministra Narbona. Cal dir que tenia una terrasseta.... a la que, això si, s'accedia per una finestra. Vam arribar al pis amb una quantitat de cerveses que tranquilament ens podrien haver durat una setmana. No ens les vem acabar, però no vam fer un mal paper. Vem rematar la nit amb un esmorzar al forn de sota, abans però, la Laia ens va fer una demostració de com es baixa una escala a les fosques, amb botes de tacó i amb uns cubates de més, avui encara li dura el blau.

Bueno senyors, fins aqui aquest post. La propera cita dels localretins a casa de l'Alex pels 30 anys!!

1 comentari:

Carol ha dit...

ejem...ejem... sèria, lo que es diu sèria... no sé si ho va ser. el que va ser sens dubte és "precursora" si s'em permet la paraula :)de moltes altres. sempre ens quedarà la bata de guatiné.