05 d’abril, 2007

I have a dream...

Quan vem conèixer al Sergi, tots ens imaginavem que aquest dia podia arribar, però la veritat, és que quan arriba mai estàs preparat. Quina emoció!!!!!!!! Per als que no saveu de que va, el Sergi es presenta per alcalde de Palafrugell. Per quin partit? Bueno, només cal que mireu les fotos...

Vam pujar una comitiva dels de la universitat per donar-li suport en un dia tant important com aquell i vam aprofitar per assaborir algunes de les excelències de la vida palafrugellenca. El míting començava a les 19.30, però nosaltres ja estavem allí a l'hora de dinar. Vam fer el dinar de rigor a casa dels meus pares a Calella. Arrosset!! Estava prou bo, però és millor el del xiringo de la platja del Port Pelegrí. Es diu El Fiego. Si passeu per Calella, us recomenem que aneu a fer un arrosset, o qualsevol altre plat. Ah!! i curiosament fan un dels millors tiramisú que he provat mai.

Bueno, al que anava. A les 19.30 va començar el míting, amb bastant de fred, com podeu veure pels nostres somriures forçats. Primer van parlar dos teloners, i després, i sota l'aclamació dels presents va començar el discurs del Sergi. Ho vas fer molt bé!! Quina pena que no poguéssis veure la cara que feia la Violant...que bonic. Per cert, FIBRA, no cable!!!!

Acabat l'acte ens vam tirar al cava de rigor i després, per fer temps, mentre la Isabel flirtejava amb un lugareño que no direm de que té fama en aquest bloc, ja que ens llegeixen menors, vem fer unes birres i unes braves a Can Patxei. Hi heu d'anar!!!!

El sopar va ser a la barraca d'en Narcís. (camacos!! no us penseu que és tracta d'un restaurant). Vam sopar veient el Barça-Depor. Messi que grande sos!! Quan la nit començava a decaure vam tenir la genial idea de tornar a Palafrugell per fer la copa, al que sens dubte és el millor bar de nit del poble; El Simbol. També cal dir, que de bars de nit, en deuen haver, com a molt, un o dos més a Palafrugell. Vem fer les darreres copes allí i mentre uns van estar ballant, altres (entiendase un servidor) vem estar parlant sobre buceig i pesca submarina durant una bona estona. Va ser interessant.

Bueno senyors, aneu a Palafrugell i a l'Empordà, que és un dels millors llocs que tenim en aquest país i que esperem, tindrà també un dels millors alcaldes!!