
Vam anar a un lloc, podríem dir que poc habitual, però que feia molt de temps que la Monsó m'havia dit que em volia portar. Jo estava a Sant Cugat currant i extranyament hi havia anat en cotxe, així, que em va dir que podiem quedar a Can Valldaura un restaurant que es troba a mig camí, més concretament a la carreteta de Cerdanyola, just al mig de Collserola.
Com moltes de les coses de Collserola, Can Valldaura és un lloc que té quelcom d'especial. Sembla un lloc que deu estar ple els caps de setmana i especialment freqüentat per famílies, ciclistes o simplement caminadors de Collserola. Tot i estar a prop de Barcelona es tracta d'un restaurant amb aspecte de restaurant de muntanya. Està decorat en aquesta línia i es poden veure alguns animals dissecats i tota aquesta parafernàlia muntanyenca. A part, Can Valldaura compta amb unes vistes molt xules del Vallès occidental, així que si hi aneu heu d'intentar pillar una taula que doni als finestrals.
Per dinar vam fer una sopeta perque cardava bastant de fred i després va venir la part bona del dinar, el segon plat. Jo em vaig fotre costelles de xai, que feia molt de temps q no en menjava i la Monsó un pedazo entrecot que feia por.
Ara ja no recordo si vam fer postres o no, però el que si recordo i em va agradar bastant va ser que a la taula quan vam arribar hi havia un kit imprescindible; pa torrat, alls, tomaquets, oli i
el més important... allioli!! : )
Carretera de Horta a Cerdanyola, km 7,800
08035 BARCELONA (Barcelona)
Teléfono: 934 276 202
Móvil: 653 261 677
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada