17 d’agost, 2012

1787 (Palamós)

El primer cap de setmana de vacances vam pujar amb la Isabel i el Jaume a Calella a passar un cap de setmana de sol, barca i bon menjar. Les activitats van ser bàsicament aquestes i ens hi van acompanyar en gairebé tot moment la Júlia, el Sergi i la Violant. Dissabte nit vam decidir anar a fer unes tapetes per Palamós i se’ns hi van afegir la Mònica i l’Andreu amb notícies fresques per cert. Tot i ser experts en la zona no vam comptar que seria tan complicat aparcar i ens vam passar una bona estona donant voltetes per Palamòs amb el cotxe; molt boniquet.

Un cop aparcats, en el primer pàrquing on havíem provat, vam anar a reservar taula al 1787 (coneixen a la Violant of course). Ens van donar per a les onze així que primer vam anar a fer unes birres i pinxos a un altre lloc per matar la gana i després hi vam tornar.

Aquest restaurant el porten dues parelles (això vaig entendre). Els homes són, un basc i l’altre de Cadis, així que com us podeu imaginar la carta de tapes és un reflex d’aquestes dues fantàstiques tradicions culinàries. Vam picar una mica de tot (cazón, ortiguilles, unes patates que no recordo quin nom tenien,...) i després entre tots ens vam partir un chuletón de 1kg acompanyat d'uns pimientos de piquillo al forn. Estava tot bastant bo, especialment la carn.

Obren tot l’any així que per evitar aglomeracions i horaris intespetius proveu d’anar-hi en un mes diferent de l’agost.

Salut!

Restaurant 1787
Adreça: C/ Bateria, 2, 17230
Població: Palamós (Baix Empordà)
Telèfon: 607 188 343
E-mail: restaurante1787@gmail.com


Ver Restaurants en un mapa más grande