22 d’abril, 2012

Restaurant San Kil

Encara no recordo quin va ser el motiu que va donar lloc a aquest sopar, però el fet és que el dimecres abans de la setmana santa ens vam ajuntar un bon grup d'individus per anar a sopar per Gràcia (més concretament, el Pelut, l'Angelito, el Jordi, el Palomo, el Jaume, un servidor i el Queco, que no apareix a la fotografia pq precisament és qui l'estava fent) . El Pelut ens va portar a un restaurant coreà que havia conegut unes setmanes i va ser una triomfada absoluta. Ens vam fotre com el quico i tot el que ens van treure estava bo. Tortilla coreana, algun plat de vedella (o això semblava), uns arrossos amb ou i uns altres picant, tot excel·lent i bé de preu.

El lloc no té cap encant especial, més aviat al contrari, però això també pot tenir la seva gràcia. Una de les coses que em va agradar i sorprendre és que quen vam arribar les dues taules que estaven ocupades eren de gent coreana.

Després del soparet vam fer unes copes i ens vam acabar liant un pel, però aquesta història ja no té cabuda en aquest post.

Ciao!! 


Carrer Legalitat 22 

Ver Restaurants en un mapa más grande