Per qüestions de feina aquest dilluns passat em vaig haver de quedar a dinar a Sant Sadurní d'Anoia, capital mundial del cava. La Montse, de l'ajuntament, ens va portar a dinar al Miquel i a mi a l'Ateneu Agrícola, una entitat/espai/edifici que està en funcionament al poble des de l'any 1877. Fa ben poc, la gent del conegut restaurant Cal Blay també de Sant Sadurní, va passar a portar el menjador de l'Ateneu, oferint des de llavors menjar de qualitat a un molt bon preu.
No recordo quan ens va costar el menú, com a molt van ser 9 €, però el que si recordo és que hi havia molt per escollir i que tot el que ens vem menjar estava molt bo. La meva fideuà i les sardines a la brasa que em vaig menjar de segon estaven de muerte i la galta de porc que es va menjar el Miquel feia també molt bona pinta. A més el lloc tenia aquell toc especial dels edificis que porten una llarga història a les esquenes.
Si us heu de quedar a dinar algun dia a Sant Sadurní l'Ateneu, ja ho sabeu, l'Ateneu és una molt bona opció. Bon profit!!
Carrer Josep Rovira
No recordo quan ens va costar el menú, com a molt van ser 9 €, però el que si recordo és que hi havia molt per escollir i que tot el que ens vem menjar estava molt bo. La meva fideuà i les sardines a la brasa que em vaig menjar de segon estaven de muerte i la galta de porc que es va menjar el Miquel feia també molt bona pinta. A més el lloc tenia aquell toc especial dels edificis que porten una llarga història a les esquenes.
Si us heu de quedar a dinar algun dia a Sant Sadurní l'Ateneu, ja ho sabeu, l'Ateneu és una molt bona opció. Bon profit!!
Carrer Josep Rovira
1 comentari:
Les patatilles que acompanyen les sardines tenen molt bona pinta també,...
Publica un comentari a l'entrada