16 d’abril, 2014

Can Jubany

Feia moooolt de temps que teniem pendent aquest dinar a Can Jubany i finalment el diumenge passat el vam fer realitat. Només ens calia trobar una ocasió adient o una raó de prou pes com per anar a fotre'ns un homenatge d'aquesta magnitud. Els tres vam coincidir que la meva aventura colombiana i el comiat pertinent cumplia els requisits necessaris, així que ara fa ja unes setmanes vam trucar-hi per a reservar taula.

La Tina i el David m’havien descobert aquest restaurant ja fa molt de temps, quan vivien a Calldetenes. Sempre m’en parlavem i em deien que un dia hi havíem d’anar perquè sapiguès el que és menjar de debò. Finalment, i en ocasió d’una formació que vam fer conjuntament amb la Tina ara fa un any, vam decidir que amb el que ens paguessin hi aniríem i a més convidaríem al David. 

Un any més tard, el diumenge passat a les dues de la tarda teniem una taula per a tres que ens esperava. Cap de nosaltres haviem quasi esmorzat per a fer forat i no fer mal paper. Però més que no esmorzar, potser el que ens hauria calgut haguéssin estat dos estòmacs per a cadascun. Vam fer un menú degustació de vuit plats, més quatre o cinc aperitius previs. Lo fotut però va arribar amb les postres. En el menú hi entraven dos, però no sé per quina raó el Nandu Jubany ens va convidar a provar tots els postres de la casa més un assortiment de formatges. Aquí vaig perdre ja el compte però diria que en total van ser uns sis o set postres. Jo pensava que explotava! Tot això ho vam regar amb dues ampolletes de vi que ens van pujar bastant; de fet vam tenir un parell de moments de risa i descontrol molt mítics.

Un cop acabat tot el que ens van posar al plat vam baixar rodolant per les escales fins a un pati molt agradable on ens vam apalancar en uns sofas i sota unes mantes a fer copeta i pair tot el dinar.

Va ser un dia fantàstic i del que guardaré un gran record. Ah!! I David…tot torna ; )

Ctra. De Sant Hilari, s/n
08506 Calldetenes (Barcelona)
Telèfon d’informació i reserves: 93 889 10 23


Ver Restaurants en un mapa más grande