16 de febrer, 2012

Casa Danone

Com ara la Mar i jo treballem relativament a prop vam buscar un lloc entremig dels dos curros per veure'ns i fer un menú de migdia. Si no haguès estat per que m'ho va proposar, potser mai haguès anat a la Casa Danone, però un cop em va dir si volia dinar allí vaig creure que era el moment de donar-li una oportunitat a aquest restaurant.

Si heu passat per Francesc Macià probablement us hi hagueu fixat ja que és un lloc que no passa desapercebut. Casa Danone es troba just als peus de l'edifici de La Vanguardia. És un lloc gran, d'aspecte modern i quan hi entres té un punt que fins i tot es podria considerar asèptic. Es tot exterior i les parets són vidrieres gegants que donen directament al carrer. No és el meu estil, però reconec que és un lloc diferent a la majoria.

Nosaltres vam provar el menú de migdia i la veritat és que em va agradar bastant; però no tant per la qualitat del menjar, que no estava gens malament, sinó per la fòrmula que tenen. Crec recordar q ens va costar aproximadament uns 12€ i la idea era que de primer et donaven a escollir entre tres amanides i tres sopes, i de segon podies escollir qualsevol plat de la carta que era bastant extensa. D'aquesta manera les possibilitats de fer combinacions diferents eren molt grans.

Mar, gràcies per ajudar-me a trencar els meus clixès. : )

Bon profit!

Avinguda Diagonal, 477
933 300 303


Ver Restaurants en un mapa más grande

Cap comentari: