05 de desembre, 2010

Federal café - el brunch ideal

Us presentem un lloc molt especial, el brunch ideal de Barcelona segons la meva opinió humil però molt "sibarita" també. És el Federal Café.
Han obert aquest estiu a Barcelona, al costat del mercat de Sant Antoni.
Un espai molt lluminós, decorat amb molt bon gust, tots els detalls molt ben treballats, tres pisos; ojuuuu que una terrassa ideal per anar-hi quan fa bo.

Avui hem anat amb la Blanca ja que ahir no vam poder sortir cap a Lisboa després del show amb la vaga de controladors aeris i la veritat és que ens ha ajudat a oblidar-nos del nostre viatge frustrat a Lisboa i disfrutar de la notra ciutat en un lloc molt especial. No trobàvem el moment de marxar!!

A la carta trobareu pastissos, esmorçars, sucs, entrepans, quiches, cups&cakes, però sobre tot val la pena menjar un brunch amb ous de molt bona qualitat acompanyats d'unes torrades, amb diferentes combinacions com espinacs, bacon, formatge, xorissets, tomaquet,... molt per triar però tot té una pinta boníssima que entra pels ulls però quan ho probes et quedes amb ganes de quedar-te hores i hores, i anar probant diferents "manjares".

Us recomano arribar, agafar lloc a la taula del centre del pis d'abaix, agafar un diari, demanar un cafe i un suc de pomelo i taronja, al cap d'una estona demanar uns ous amb pa i formatge i bolets (el que m'he demanat avui). Si us quedeu amb gana sempre podeu probar el pastís de pastanaga i fruits secs que és una delíciaaaaa!! Bon café també.

El toc del nord d'Europa és evident. Per sort poc a poc a Barcelona comencem a tenir llocs d'aquest estil, on estrangers i apassionats viatjers ejem ejem podran sentir-se com a casa i disfrutar d'una estona (o tot el dia).

Ahh, m'oblidava, podeu comprar també cup&cakes, chutneys, i altres delicatessens.

C/Parlament 39
Horaris: els trobareu a la web
Tancat dilluns


Mostra Restaurants en un mapa més gran