21 de juny, 2007

Fotos amb el Pelut

Fruit de la nostra creixent afició per la fotografia, amb el Pelut hem decidit obrir un espai a Flickr per penjar fotillos. L'objectiu és anar fent sortides amb la càmara per fotografiar llocs, persones o situacions que ens agradin i després anar posant a Flickr aquelles que segons el nostre parer hagin quedat bé. També és l'exusa per passar una estona junts, fer uns bermuts, unes rises, o el que toqui.

El més curiós de tot però, és que abans de fer cap sortida ja tenim un encarrec (no remunerat evidentment). SOS Racisme ens ha demanat unes fotos per a la seva exposició itinerant Murs. Aquesta exposició pretén anar desmontant, a través de diferents tipus de materials, alguns dels tòpics que es creen al voltant del fenòmen de la immigració. Encara no tenim el calendari definitiu, però el que sabem segur és que la exposició passarà per tots els districtes de Barcelona. Ja us informarem.

En definitiva, que si voleu veure algunes de les fotos que fem amb l'amic Pelut hi podreu accedir des del menú de la dreta d'aquest bloc (Fotos del Pelut i el Borja). Esperem que us agradin. Si us interessa quedar-vos alguna, la cotització actual està en 2000 € / unitat. ; )