11 de juny, 2007

Això és una boda!!

Fa dos caps de setmana vem anar amb la Mar al a la "boda" de l'Helena i el Jordi. Ho poso entre cometes perque va ser un dinar de celebració amb tots els seus amics i crec que el casament (per lo civil) es celebrava un parell de setmanes després (potser aquest cap de setmana?).

Abans de res, dir que va ser una pena que el Sean no pogués venir (tenia una altra boda. Està clar que en aquesta època les bodes s'acumulen...). Sense ell el quartet del màster va quedar incomplert, però bueno, amb la Mar i l'Helena formem també un bon "tridente". (Sean no te preocupes, con el photopshop haremos como si hubieses estado allí!!! Eso sí, pasanos una foto en la que no vayas trajado que sino seguro que no cuela.)

La Mar i jo, tot i no conèixer a ningú o gairebé a ningú, ens ho vam passar molt bé i ens vem integrar sense problemes. El plan va ser el següent:

  • Inici de la festa a les 12h
  • Fi de la festa, al dia següent (nosaltres no ens vam quedar)
  • Aperitiu, dinar, sopar, alcohol, activitats diurnes i nocturnes i suposo que esmorzar
  • Lloc: Casa de Colònies la Marinada a Cambrils. Un lloc de puta mare per montar alguna coseta de cap de setmana per un grup gran
Crec que vam ser uns 120, tot gent jove. La idea de separar la família (els grans) i els amics per a una celebració d'aquest tipus està molt bé. Amb els colegues, sempre pots fer quelcom més relaxat i catxondo, i també donar-li un format diferent al de sopar+barra lliure. El dinar va estar molt bé, com podeu veure a la foto, els amics del Jordi (mestres paellers) van fer una paella per tothom. Impressionant!!

Després del dinar els amics més propers havien preparat una gyncama de regals amb un toc gastronomico-nacionalista molt divertida. Però el colofon va ser al final, quan com a últim regal va sortir el Feliu Ventura i els va dedicar una cançó preciosa. Va ser molt emocionant, se'ns va posar la pell de gallina! Haurieu d'haber vist la cara i els llagrimots de l'Helena, jeje (ho havia de dir!)

Bueno nois, us desitjem molta sort en la vostra aventura!