23 de març, 2007

Calçotada 2007

Calçotada 2007

L'any passat, per problemes logístics, no es va celebrar, però ja fa uns quants anys (jo diria uns cinc aproximadament) que, amb els companys de la universitat, celebrem anualment a Riudoms la festa del calçot. Fins el moment, l'ordre establert era festa+calçotada, però enguany ho voliem canviar per calçotada+festa, per així, gaudir una miqueta més dels calçots. Per diversos factors no va ser possible, així que vem tornar al format tradicional. Cal dir, que la calçotada va coincidir amb el mateix cap de setmana de carnaval i per tant la nit va ser bastant animada. El planillo va ser l'habitual: arribada a Riudoms al vespre, sopar per la zona, aquest any a un restaurant molt recomanable de la Plaça del Mercadal de Reus (Casa Coder) i per úlitm farra fins a les tantes.

La festa va començar a un bar nou de Reus, el Piler. Després, amb un parell de cubates al cos, vam anar a la Sala Gaudí de Riudoms, on la nit va estar a punt de truncar-se. El segurata, ens demanava 15€ per entrar!! Home, la Sala no està malament, però 15 euros resultava, si més no, exagerat. Però de sobte tot es va solucionar, la Violant creuant 5 frases amb el segurata, va aconseguir que ens deixessin passar a tots de franc. Increible!! Diu que va explicar no sé quina història de que estàvem a Salou i no sé que més, però jo que la he vist rebotant-se amb un carabinieri amb metralleta, imagino que va utilitzar alguna tècnica més agressiva.

Dins de la Sala va estar prou bé, a més, cantavem com una almeja ja que erem els únics que no anàvem disfressats (observeu l'individu vestit d'abeja malla a la dreta de la foto) . Les fotos són les mateixes que les de cada any però tots una mica més madurets. La típica foto de grup, la del sergi ballant amb el seu estil personal, la del jaume magrejant a alguna xati, jo fent malabars amb els cubates, etc...

Vam dormir poc. Les parelles, amb habitació pròpia, devien dormir una mica més, però la resta, que erem 5, vam intentar dormir en tres llits ajuntats; va ser impossible. Primer per l'anxovament, i després per la sonata en do mayor d'alguns dels individus/es. Pel matí feiem la pena de cada any, però tot i així vam fer un bon paper amb els calçots. Cal dir que durant unes hores vem tenir la baixa de l'Andreu, amb una pàjara degut a la barreja de l'alcohol i l'aire de comarques.

Estavem bastant afectats. Tinc algunes proves que demostren el nostre nivell intelectual en aquell moment. La primera, un petit video que protagonitza la Isabel, en el qual es converteix en una foca del zoo de Barcelona en plena actuació, i la segona, el Roger fent gairebé 20 toques seguits amb la pilota sense que se li caigués a terra (algo nunca visto).




Els calçots, la salsa i tota la resta, increíble com cada any!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo l'any que vé vull venir!!!

Anònim ha dit...

i tant! jeje, una foqueta però aamb molt estil!

s'ha de repetir!

Anònim ha dit...

molt bons aquests retocs de photoshop a les fotos! si sembla que hi fos i tot! ;)

propera sortida: palafrugell!
ja en tinc ganes... !!