12 de gener, 2007

Després de 10 anys...un altre cop a Port Aventura!!

Feia més de 10 anys que havia anat a Port Aventura, crec que va ser quan feia 3er de BUP, l'any que el van inaugurar, amb l'Otger i el LLuís. Tot està bastant igual, crec que potser sóc jo el que més ha canviat perqué ara em fan una mica més de respecte algunes atraccions. Però bueno, això no vol dir que no ens montéssim a tot lo xungo que té el parc. El Jaume i jo, con dos cojones, ens vam montar al Huracàn condorn (vegeu el vídeo). es tracta d'una caiguda lliure de 100 metres d'alçada. La veritat és que impressiona, especialment quan la banqueta en la que vas anxovat la inclinen per a que puguis veure millor als visitant del parc.

A mi però el que em continua agradant més és el Dragon Khan i ... els autos de choque!! Amb el Jaume vem fer com unes 10 partides seguides. Van ser una risa. L'objectiu era escollir una víctima, preferiblement un killaco (neng) i anar per ell tota l'estona.Per la nit em vaig quedar a dormir a Riudoms (poble on van nèixer celebritats com Antoni Gaudí i Jaume Mestre i poble productor de la millor coca de recapte del món). El Jaume i el Ricard em van portar a fer un tomb nocturn per Reus, que va acabar a les 5 del matí amb una taja considerable, especialment per part meva.

Aquí teniu la ruta que vem fer i que us recomano si un dia us trobeu de festa a Reus.

1. Sopar a la Pizzeria la Farinera (plaça de la farinera). A la mateixa plaça està el Vinatxo, un lloc de tapes amb molt bona pinta, al que no vem poder entrar.
2. Primera copa al Bar Call. Un bar de puta mare, amb bastant ambientillo, però amb la música al volum d'una disco).
3. Segona copa al Blondie. Local modernillo i amb molt bona música. El problema és que és molt estret i petit, així que si tens ganes d'anar a fer un riu potser millor sortir al carrer (ah no! que això és ilegal).
4. Tercera, quarta i cinquena al Suau. Això ja és com una espècie de discoteca. Jo ho recordo molt bé, però potser el meu estat d'eufòria en aquell moment em traeix.

Us he de dir que després d'aquesta jornada maratoniana, vaig agafar unes angines/grip que em van deixar KO una setmana. Sempre hi ha efectes colaterals.

Ja ho sabeu, aneu al Baix Camp. Està ple de coses a fer!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc el Jaume. Realment ens vam partir el cul matxacant alguns dels killets que hi havia als cotxes de xoc. No us puc assegurar que triomféssim a cap dels 3 pubs que vam anar. La propera
P.D. El Borja es va acollonir a l'Huracan. Ara va de matxito