19 de juny, 2014

Deliciosas costillas en Pomarossa

L'Agustí i la Lina tenen una botiga de papereria de disseny a la carrera 11A amb el carrer 95 que es diu Moshi Moshi. Es petita però té un interiorisme molt ben treballat, i es nota que cada detall i cada producte han estat escollits curosament. 

Gairebé porta amb porta amb la tenda està el Pomarossa, un restaurant-xarcuteria especialitzat en costelles de porc. Sempre que he anat a visitar a l'Agustí em picava la curiosat ja que tant el local com el menjar feien molt bona pinta. De fet un dia vam fer un cafetò i el vam acompanyar amb un Apple Strudel amb trossets de formatge blau que estava fantàstic. 

Però no va ser fins aquest passat dimecres que hi vaig anar a dinar. Llegint la carta vaig descobrir això de que eren especialistes en costelles de porc però també hi havia d'altres opcions no tan carnívores. De costelles tenen com unes deu modalitats, cadascuna de les quals feia millor pinta que l'anterior. Les que jo em vaig menjar estaven fantàstiques però ara no recordo ben bé de que eren. Això si, estaven super tendres i a més a més no eren només òs sinó que gairebé tot era carn. Venien acompanyades d'una amanideta i d'unes papas criolles guarnides amb una mena d'allioli de color verd. Pel que em va semblar els postres també són una especialitat de la casa així que ens vam partir un mini pastisset de formatge amb fruits vermells i xocolata. Per rematar-ho un espresso acompanyat d'un petit gotet d'aigua amb gas; els petits detalls marquen la diferència.

Ja teniu el pack doncs: comprar un detallet a Moshi Moshi i després dinaret al Pomarossa.

Bon profit!!

Cra. 11 a # 95-21 local 2, Bogotá
(1) 7559147