28 de febrer, 2009

Restaurant Havana

La Sara em va portar a dinar aquest dissabte a un lloc que feia temps que volíem anar; el Restaurant Havana. Ara fa uns dies va sortir el nom d'aquest restaurant en una conversa que teníem amb el Diego i em va dir que ell hi havia anat feia un temps i que seria un lloc que segur que m'agradaria; com es nota que el tiu em coneix bé.

Com us deia, el dissabte al migdia ens vem dirigir cap al carrer del Lleó, al barri del Raval de Barcelona, on es troba aquest entranyable restaurant. Es tracta d'un d'aquells llocs que abans eren habituals i que ara es poden comptar amb els dits d'una ma; un restaurant dels de tota la vida, sense pretensions i amb una carta farcida de plats cassolans. La decoració també té bastanta tela, si hi aneu ja ho veureu!! El restaurant es divideix en dues sales; una de més modesta que potser s'utilitza pels menús de migdia i l'altra més engalonada pels caps des setmana, o aquesta és la meva interpretació.

A la tarjeta hi posa que l'especialitat de la casa són els peixos de platja, però nosaltres vam optar per partir-nos uns canalons de primer i de segon jo unes mandonguilles amb sípia i la Sara fricandó. Estava tot molt bo. De postre, i seguint amb el folclore, un flan de la casa i una crema catalana que estava sensacional.

Restaurant Havana
Carrer del Lleo 1
Web: http://www.restauranthavana.cat
Tlf: 93 302 21 06

Cap comentari: