13 d’octubre, 2008

Dissabte, mercat

Doncs sí, aquest dissabte vem pujar a Vic i vem aprofitar, entre d'altres coses, per fer una passejadeta pel mercat. De fet però, anaven a veure a la Tina i el David, amb els que teníem pendent ja de feia temps una visita a la ciutat. S'ens va fer curt, la veritat, especialment després de quedar atrapats durant 3/4 d'hora a les obres de la C-17. Cabrons!!

Un cop a Vic, vem fer una volta per la plaça major on hi ha el mercat, i ja que hi erem,vem aprofitar per fer algunes compres. Per als que no la coneixeu (seria estrany pq cada dia surt al temps de tv3), es tracta d'una de les places més maques de Catalunya i té la peculiaritat de mantenir el terra de sorra, el que la fa encara més especial. Després, i seguint en la nostra línia consumista, vem passar per una tenda d'embotits per endur-nos algunes de les principals delícies d'aquest sempre infravalorat animal; llonganissa, fuet, bull blanc,...

Després del super dinar que ens vem fotre vem anar de visita a la Guixa, un poblet colindant a Vic (de fet és un barri que es troba en ple procés independista), on hi viuen els pares de la Tina i on el David té el seu estudi. Molt guapo el lloc David, ens vem quedar alucinats! Al dia següent ja li estava comentant a un colega lo de la serigrafia : )). I res, després, i un cop havent saludat a la Huna, ens vem tornar cap a Barcelona. Ja us avisem ara, el proper cop ens quedarem a dormir! ; ))

petons!


CONSELLS:
  • Restaurant Can Basset: un molt bon restaurant al vell mig dels casc antic de Vic. Ens vem fotre el menú i estava tot deliciós; tortellini amb salsa de ceps, peus de porc, timbal, flama de la casa, mmm. Molt bo! Carrer Sant Sadurní 4.
  • Xarcuteria Ca la Teresona: una tenda de delicatessen on vem fer les notres compres d'embotit. Tot feia una pinta brutal!! Carrer Argenters 4.

2 comentaris:

Plut ha dit...

Com mola la foto amb el fondo valla taronja... Que txula!

Anda que no mola el mercat de dissabte, no m'havia comprat ma besàvia coses allà.....

Apa petons pels quatre "vigatans"
Plut

Borja Rius ha dit...

jejeje! jo tb recordo pujar de petit...