27 de juny, 2008

Cremeria Toscana

Les gelateries no són una exepció, i com ha passat amb moltes altres coses de la ciutat, amb el pas del temps, la oferta ha anat creixent i refinant-se. Recordo que quan erem petits, hi havia poques gelateries i les que hi havia, a part de que només obrien en els mesos d'estiu, eren totes iguals i venien, en moltes ocasions, gelats de la Jijonenca. Amb el temps això ha anat canviant i han anat apareixent de noves que ofereixen gelats artesanals, amb nous sabors, i en molts casos amb referències italianes en el seu nom (qüestió de marketing suposo).

Un d'aquests llocs, i on probablement es poden menjar uns dels millors gelats de la ciutat, és la Cremeria Toscana, un petit local que es troba al xamflà de Muntaner amb Còrsega. Obre tot l'any i dins, al pis de dalt, hi ha unes quantes tauletes per asseure's. Una de les coses que m'agrada d'aquest lloc, a part dels gelats, està clar, és que a l'estiu et pots asseure al carrer en uns tronquets petits, que fan de tamborets (com es veu a la foto). És un petit plaer sentar-te amb calma a disfrutar el gelat i veure passar a la gent.