13 d’octubre, 2007

Sorpresaaaaa!!

Per fi!! Ja feia dies que tots maquinàvem a les esquenes del Jaume i finalment vem poder respirar tranquils i deixar de fer el paper per una estona. El dijous, el mateix dia del seu aniversari, la gent de Riudoms li va preparar una festa sorpresa que ell esperava, però que no sabia ni quan, ni on seria.

La comitiva barcelonina va ser ben escassa (Isabel i jo), però això si, vem deixar el pabelló bastant alt. No tots els ausents tenien excuses igual de bones, però no és aquest el lloc, ni el moment, de treure els draps bruts ; )). Bueno, que us vem trobar a faltar i per això vem decidir repetir la festa, però aquest cop a Barcelona.

Vem intentar arribar en el moment de la sorpresa però no va ser possible gràcies als nostres amics d'Acesa, i això que els hi vam pagar més de 7 € per baixar fins allí. Ens hagués agradat veure la cara que posava el Jaume...

La festeta va estar de conya:
  • soparet (vaig ingerir un kilo de coca de recapte)
  • música (gran Jaume Bages & Co!!!!)
  • copes (que us he d'explicar que no sabeu)
La van montar a un mas que té la família Mestre i que en set anys... no ens havien ensenyat mai!!! És conya, ja ens va dir la Maria Antònia que l'havien acabat d'arreglar feia pocs dies. Entre mig de tot això, els de Riudoms li van donar els regals mentre passaven un parell de powerpoints (més a baix) que no tenen desperdici, especialment les fotos d'infantessa i adolescència del Jaume; la veritat és que s'ho van currar.

Al dia següent vem fer dinar en família a casa dels Mestre-Anguera, un xai boníssim i bitter-kas!! Feia anys que no em prenia un... Després vem anar a la Confi a fer el café i en un parell d'horetes ja tornàvem a estar aquí.

Ens ho vem passar molt bé. Felicitats nen!!CONSELLS:

Aquí teniu algunes fotos més.

Cap comentari: